Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Орден українських єзуїтів

Субота, 6 січня 2001, 15:51
В Україні створений штаб із порятунку Кучми і нейтралізації уряду. 4 січня о 14.00 на черговому таємному засіданні генпрокурор Потебенько отримав завдання порушити проти Тимошенко кримінальну справу.

Сенсаційна звістка про появу сучасних послідовників масонів прозвучала на прес-конференції самої Тимошенко. Як передає Інтерфакс-Україна слова віце-прем'єра, Потебенько пообіцяв, що до 10 січня, коли в парламенті має бути заслухана інформація генпрокурора про хід розслідування справи Гонгадзе, Тимошенко буде "за гратами".

Мета роботи штабу, зі слів Тимошенко – подолання політичної кризи, викликаної справою про зникнення Георгія Гонгадзе, а також боротьба з урядом. Віце-прем'єр – перша людина з вищих ешелонів влади, що заявила про існування таємного товариства порятунку "гаранта". УП писала про це два тижні тому.

Що стосується самого Кабінету міністрів, то він не має відчути наслідків порушення кримінальної справи проти одного зі своїх керівників. Так не без ідеалізму вважає Тимошенко. "У мене є мрія, щоб на уряді Ющенка негатив як можна менше відбивався", - сказала віце-прем'єр. Додавши, що у неї також є надія на довгу і перспективну роботу з Ющенком як прем'єром. "Віктор Андрійович – мудра людина, і він дуже добре розуміє природу всіх цих кримінальних справ, що порушуються Генпрокуратурою".

Однак з самим головою уряду Тимошенко не проводила консультацій після повідомлення про порушення справи. "Я не знаю реакції Віктора Андрійовича, тому що з ним не спілкувалася, він знаходиться у від'їзді". (У п'ятницю вночі в ефірі на УТ-1 прем'єр повідомив, що після новорічних свят із сім'єю буде знаходитися у Тисовиці, Карпати, де мав намір навчитися котитися на лижах).

Враховуючи, що Ющенко "декілька місяців поспіль захищав свою команду всіма можливими силами", Тимошенко все одно пов'язує майбутнє з нинішнім Кабміном, тому що це "єдина команда, яка може повернути Україні цивілізований вигляд".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:25
Попри зв'язки з Кремлем, Червоний Хрест вирішив не призупиняти діяльність російського відділення організації
23:46
Україна та США провели треті переговори про безпекову угоду
23:24
фотоУкраїну вперше з початку великої війни відвідала представниця королівської сім'ї Британії
23:13
НБУ виключив власника сервісу Fondy з реєстру: угода з найбільшим банком Грузії під загрозою
23:07
відеоЗеленський: Важливо, щоб була чітка комунікація з рідними полонених
22:48
Президент та прем'єрка Литви підтримали ідею повернення Україні чоловіків мобілізаційного віку
22:41
Акції Tesla зросли на понад 15% після несподіваного візиту Маска до Китаю
22:29
фото, оновленоУ Києві невідомі представилися "від Карася" і погрожували військовому Сергію Гнезділову. Карась каже про ненависть в його бік
22:22
фотоУдар по Одесі: росіяни застосували балістичну ракету, попередньо, з касетним боєприпасом
21:59
Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства Гандзюк
Усі новини...