Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АКЦІЯ "УКРАЇНА - БЕЗ КУЧМИ"

Понеділок, 8 січня 2001, 14:36
Антикучмівські намети найближчими днями повинні з’явитися практично в усіх обласних центрах України. За словами координатора акції "Україна без Кучми" Володимира Чемериса, у понеділок було встановлено чотири намети в Білій Церкві. Зараз намети знаходяться в Черкасах, Миколаєві та Львові.

У Білій Церкві акцію проводять УНА-УНСО, Соціалістична партія України, Соціалістичний конгрес молоді та позапартійні студенти, передає УНІАН. За словами Чемериса, у організаторів "мало надії, що влада виконає хоча б частину вимог", і тому акція продовжуватиметься "з більшим розмахом".

У Києві намети можуть з’явитися не раніше 15 січня. Як вважає Чемерис, у столиці учасників акції буде більше, ніж перед Новим роком.

З понеділка, 8 січня, відновиться акція "Україна без Кучми", повідомив її координатор Юрій Луценко. Наметові містечка планують розбити у всіх регіонах України. У Києві намети почнуть ставити не раніше 15 січня, коли відбудеться засідання ради акції. Але ще 10 січня під Верховною Радою пройде мітинг - із вимогою до депутатів за підсумками слухання Потебенька висловити недовіру генпрокурору.

Вимоги акції "Україна без Кучми" залишаються незмінними. Протягом 15-ти днів новорічних свят Кучмі й уряду "була дана можливість виконати вимоги", за якими був досягнутий компроміс, повідомив Інтерфакс-Україна Юрій Луценко.

Зараз же, після свят, останнім антикучмівським оплотом залишилися Черкаси, де залишилось наметове містечко. У інших містах, зокрема, у Чернівц і Львові наметові містечка були згорнуті "з різних причин", сказав Луценко.

Про те, як проходила акція читайте тут

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...