Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"

Четвер, 15 лютого 2001, 14:22
Країна, ура! В п'ятницю у Потебенька день народження. Цю знаменну подію активісти акції "Україна без Кучми" не можуть пропустити повз своєї уваги. Біля будівлі генпрокуратури 16 лютого о 12 годині буде урочисто встановлена "Тріумфальна арка генерального потебенька України". Організатори наполягають саме на такому написанні прізвища високого державного чоловіка. Офіційне формулювання акції – "з нагоди поновлення бурхливої діяльності і дня народження".

А тим часом антикучмівська акція поновлюється в регіонах. Намет встановлений в Луцьку, біля якого роздають газети і листівки. Агітпост встановлений після установчих зборів обласної ініціативи "Форуму національного порятунку". А в Одесі "Україна без Кучми" з 3 березня має намір кожну суботу проводити мітинги.

Біля намету на Театральній площі Луцька також ведеться запис в члени "Форуму національного порятунку", передає Інтерфакс-Україна. Він встановлений після установчих зборів обласної організації Форуму, які пройшли в середу. Організатори акції повідомили, що чисельність "Форуму національного порятунку" в Луцьку становить 200 осіб.

Цікаво, що при встановленні намету були присутні активісти обласних організацій "Реформи і порядок" і КУН (партій, які не підтримують акцію "Україна без Кучми") і Республікансько-християнської партії Поровського (яка взагалі бере участь в асамблеї "за Кучму"), а також Української республіканської партії і "Собору". Пояснити цей факт можна словами фундаторів Форуму, які называють його об'єднанням не партій, а людей.

Як передає агентство, акція була заявлена в органах місцевої влади і проходить без порушень громадського порядку.

А з 3 березня в Одесі кожну суботу буде проходити мітинг "Україна без Кучми". Комуністи у засіданні партій "національно-демократичної орієнтації", де і було прийняте таке рішення, участь не брали.

Київська "Зона, вільна від Кучми", вже перемістилася за підземний перехід напроти метро "Хрещатик". Тепер наметове містечко нараховує 43 "малих архітектурних форми", які належать народним депутатам.

Про те, що штовхнуло народний обранців на цей крок, читайте тут

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування