Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко хоче нанести "удар параліча"

Середа, 28 лютого 2001, 15:04
Потебенько визначився: касетний скандал – справа рук закордонних спецслужб. Яких саме – не відомо, але точно – не російських. Але, крім того, підступні іноземці, вочевидь, мають у спільниках Лазаренка та Тимошенко.

"Те, що в цій ахвері задіяні і спеслужби, в нас сьогодні немає сумніву", - заявив Потебенько в інтерв'ю "Новому каналу". Але ж водночас і "Лазаренко переслідує ціль, Тимошенко переслідує ціль, їх співучасники та приближені, щоб уникнути відповідальності". Одним словом, "там були задіяні і внутрішні, і зовнішні сили, і внутрішні фінанси, і зовнішні фінанси".

Як вважає Потебенько, перша мета, з якою створили кризу – бажання екс-прем'єра та екс-віце-прем'єра вийти сухими з води. Друга мета – "нанести удар параліча по керівництву держави з тим, щоб шли на поводу диктата, вигідних людей". Саме за цим, вочевидь, стоять спецслужби. Але не російські. Які саме – здогадатися складно."Це ж ясно. Ви ж бачите, єсть і обов'язки певних держав – вони сьогодні не вирішуються – значить надо, щоб менше наполягали, напоминали про це". Простіше кажучи, хочуть "в уздє дєржать керівництво".

Тут дозвольте маленький коментар. До цієї репліки була впевненість, що сама Україна винна всім і вся – МВФ, США, Росії etc. Тепер, виявляється, хтось винен нам, і цей хтось хоче за допомогою плівок Мельниченка шантажувати Кучму. Може, йдеться ще про борги радянських часів, але ж тоді до виходить, що за Мельниченком стоять спецслужби африканських ча південноамериканских бананових республік.

Але в це не вірить навіть сам Потебенько. Не випадково ж "сьогодні, понімаєте, Мельниченко оказався за кордоном, хтось його утримує за гроші". Більше того. "Там йому вирішують питання убіжища дати. Чому це злочинцю притулок давати?". Крім того, що Потебенько до суду вже виніс вирок Мельниченко, він ще знає, що злочинець він кримінальний, а "ніякий не політичний". "Ніякої політики немає абсолютно – все це використано в антидержавних цілях України".

Роблять це за допомогою касет, які є "скомпонованими". Це, за інформацією Потебенька, підкріплено доказами, які знайшли, коли обшукували квартиру члена Соцпартії, помічника Валентини Семенюк Миколи Рудковського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: