Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

П'ять років з п'ятидесяти

Вівторок, 6 березня 2001, 12:16
5 березня міністру внутрішніх справ (все ще) виповнилося 50 років. Колектив не міг байдуже пройти повз цієї дати. Тим більше що з деяких пір ми знаємо Юрія Федоровича зовсім з іншого боку. Все таємне стає явним, і, очевидно, надто великий гріх головного міліціонера країни, якщо про його "витівки" стало відомо ще за його життя.

І про його діяння. Про його діяння розповімо привітанням з "Урядового кур'єра". Краще просто не скажеш.

Буває все ж, що все життя, а не тільки 5 років з 50 перекреслює один вчинок. А буває, що смерть в тридцять варта життя багатьох поколінь. Бажаємо вам, Юрій Федорович, того, чого самі собі побажаєте!


Міністру внутрішніх справ України Юрію Федоровичу Кравченку виповнилося 50. Всі, хто його добре знають, кажуть: "лише 50". І мають рацію: Юрій Федорович залишається молодим, енергійним і завзятим не лиш серцем і душею, а й у ставлення до виконання службових обов'язків.

Юрій Федорович Кравченко народився 5 березня 1951 у місті Олександрія Кіровоградської області в робітничій родині. Звичайна біографія: закінчив середню школу, індустріальний технікум, працював електрослюсарем на шахті, служив строкову службу в повітряно-десантних військах. А з 1974 року розпочалася зовсім інша сторінка біографії, яка пишеться й по сьогодні (за винятком двох років, коли був Головою Державного митного комітету України), це служба в органах внутрішніх справ. З липня 1995 року Юрій Кравченко – міністрі внутрішніх справ України. П'ять років він обіймає цю посаду.

Висунувши свого часу програму-максимум перетворення робітничо-селянської міліції на професійну поліцію, Юрій Федорович наполегливо втілює її в життя. І зроблено вже чимало. Він першим серед колег у СНД запропонував "цивілізувати" паспортну систему, зменшив кількість "людей у погонах" у ДАІ та інших службах заради посилення тих підрозділів, які виконують завдання по боротьбі зі злочинністю, забезпечують громадський порядок.

Сьогодні стало спокійніше на вулицях міст і сіл України, працівники МВС вірно служать оберегом миру і спокою громадян, утверджуючи верховенство Закону на всій території нашої держави.

Журналісти, знають Юрія Федоровича як міністра, який дуже відкритий і чесний у спілкування з ними. У цьому переконався творчий колектив нашої газети, який неодноразово зустрічався з Юрієм Федоровичем. Завдяки міністру внутрішніх справ в редакції налагоджена чітка система прозорої інформації про діяльність української міліції. Тому ми від імені співробітників нашої газети і своїх колег зичимо шановному Юрію Федоровичу повністю виконати свою програму-максимум з реформування МВС, залишатися надалі молодим душею та серцем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування