Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Все було добре, переконаний Кучма

П'ятниця, 9 березня 2001, 14:38
Кучму переконали в тому, що проти учасників акції протесту біля пам'ятника Тарасові Шевченку не застосовувалася сила. "Це справжня брехня!", - вигукнув гарант, який мабуть і сам повірив, що все було спокійно.

"А те, що біля пам'ятника стояли ті, хто мав забезпечувати правопорядок - вони завжди стоять, і стояти будуть", - говорить Кучма. Йому, мабуть невтямки, що звичайно його охороняє десяток-інший міліціонерів, а цього разу їх було не менше тисячі.

Як завжди, Кучма припустив, що опозиція існує і виходить на вулиці тільки завдяки фінансовим вливаниям. "Якби ті гроші, які використовуються на цю політичну масовку направити сюди, в потерпілі райони, то людям було б набагато легше", - говорить Кучма. У перекладі з мови гаранта це означає "Ми ось тут працюємо (наприклад, сталь варимо), а інші тільки базікають".

Як передають агентства, "глава держави висловив жаль у зв'язку з тим, що деякі ЗМІ "спекулюють на тих подіях, які відбуваються в останні час в Україні".

Ще Кучма пожалів, що заклик Тараса Шевченка "Обніміться, брати мої!" не знаходить розуміння в Україні. "Ми все робимо навпаки, ніяк не зрозуміємо суть слів Тараса Шевченка", - говорить президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування