Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр все ще вірить, що залишиться у четвер прем'єром

Середа, 25 квітня 2001, 16:22
Віктор Ющенко, "безумовно", сподівається, що уряду вдасться в четвер вдало пройти голосування у Верховній Раді з питання про відповідальність Кабінету міністрів. Про це він заявив журналістам в середу по дорозі з Афін до Києва.

Характеризуючи ситуацію, що склалася навколо можливої відставки уряду, Ющенко підкреслив, що "ця проблема" знаходиться не в економічній площині, а в політичній. "Я переконаний, що ключова проблема полягає в тому, що система інтересів 2-3 сил, я б навіть сказав, в якійсь мірі, 2-3 осіб в політичному розкладі стає домінуючою".

Ющенко назвав "трагедією" українського народу те, що в політику прийшли цінності, які "не гармонізуються з суспільними" інтересами.

Прем'єр знову підтвердив свою зацікавленість в підписанні політичної угоди між Верховною Радою і Кабінетом міністрів. За його словами, такий документ продемонстрував би, що всі сторони "віддані процесу регулювання політичного конфлікту". Відповідаючи на питання журналістів, чи можливо зараз підписання такого документу, прем'єр сказав: "Я переконаний, що сьогоднішня і завтрашня розмова повинна поставити точку (в цьому питанні - УП)".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування