Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НРУ(є) змінив запитання свого референдуму за посилення президентської влади в Україні

П'ятниця, 25 травня 2001, 19:17
"Народний Рух України за єдність" змінив питання ініційованого партією референдуму за посилення президентської влади в Україні. Про це повідомив представник партії Олександр Галушко на "круглому столі "Референдум в Україні. Декларація і реалії".

За його словами, після зауважень фахівців питання були спрощені, але остаточний варіант цих питань з'явиться не раніше найближчої неділі.

Раніше було оприлюднено питання у такому формулюванні.

Перший: "Чи підтримуєте Ви конституційну заборону в Україні обиратися до Верховної Ради України і займати посади в центральних органах виконавчої влади, а також в представницьких і виконавчих органах влади в регіонах осіб, які не можуть або не хочуть підтвердити законність походження свого майна, прибутків і витрат, а також для осіб засуджених, або щодо яких за рішенням суду порушені карні справи за здійснення особливо тяжких економічних злочинів проти держави або її громадян?".

Другий: "Чи хочете Ви, щоб Україна стала сильною президентською республікою зі встановленням порядку і законності, забезпеченням людей працею та соціальним захистом? Чи підтверджуєте Ви у зв'язку з цим скасування у Конституції України права Верховної Ради України на надання згоди президенту на призначення прем'єр-міністра держави?".

Третій: "Чи надаєте Ви право президенту своїм указом вносити зміни до Конституції України на підставі рішень Всеукраїнського референдуму, якщо його законність визнає Конституційний суд, а результати оприлюднила Центральна виборча комісія?".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування