Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко сумнівається, що зможе знову очолити уряд

Середа, 9 травня 2001, 14:21
Віктор Ющенко критично оцінює свої шанси знову очолити уряд. У випадку, якщо його все-таки знову затвердять на цій посаді, "це буде інший Ющенко", заявив прем'єр в інтерв'ю журналістам у середу в Києві після церемонії покладання квітів до меморіалу Слави.

"Мені складно двічі входити в уряд, таким я вже туди не увійду, це буде інший Ющенко з іншими умовами, обставинами", - сказав прем'єр. "…На сьогодні недоцільно повертатися до речей, які можуть ускладнити поведінку певних політичних сил", - вважає він.

"Ми будемо свідками багатьох рішень і пропозицій, тому що ситуація є дуже складною з точки зору кандидатури" майбутнього прем'єра, зазначив він, додавши, що стосовно кандидатури буде "ще багато версій".

В той же час, Ющенко переконаний, що при призначенні нового глави уряду головну роль буде грати не особистість кандидата, а ті політичні сили, які його висувають. "Я переконаний, що толерантний, розвинений, збалансований прем'єр буде представлений адекватними політичними силами, і він буде здатний утримати ситуацію", - зазначив він.

Ющенко на посаді прем'єра бачить "будь-яку розумну людину, яка здатна продовжувати логіку і динаміку" його уряду. При цьому він підкреслив, що продовження реформ уряду Ющенка виглядає дуже легко, однак існує великий ризик відкинути соціально-економічну ситуацію назад.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Кучма відкрив страшну таємницю!

Ющенко туманно говорить про можливість удруге стати прем'єром

Народний Рух вимагає від Кучми повернути Ющенка на місце

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...