Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гавриш наступив на горло… пісні "гаранта"

П'ятниця, 22 червня 2001, 15:02
Незрозуміло поводиться віце-спікер Верховної Ради Степан Богданович Гавриш. Не усвідомлює він, з яким трепетом народ підтримував свою ж ініціативу на референдумі 16 квітня 2000 року. Інакше чого б це він заговорив як опортуніст і "троянський кінь" курсу Кучми: "Чим більш стабільна Конституція і чим менше до неї вноситься змін, тим більше стабільність в державі".

Урізнобій з Банковою Гавриш заговорив на прес-конференції у п'ятницю. На думку третьої людини у Верховній Раді, сьогодні внесення змін до Основного закону може привести "до розбалансування Конституції". І парламент нинішнього скликання, найвірогідніше, не повернеться до питання про імплементацію підсумків всеукраїнського референдуму 2000 року, передає слова Гавриша Інтерфакс-Україна.

Втіленням же в життя планів Кучми, який, як він неодноразово заявляв, вирішив "поділитися повноваженнями з парламентом", на думку Гавриша, можливо (!), буде займатися парламент наступного скликання. Взагалі ж, на його думку, значне число проблемних питань може бути врегульоване на законодавчому рівні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: