Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренки втратили квартиру у будинку Кучми

Середа, 22 серпня 2001, 20:16
Екс-прем'єр України Павло Лазаренко та його сім'я втратили право на київську квартиру на вулиці Десятинній, будинок 10, - ухвалив у середу Шевченківський місцевий суд. Адвокати родини Лазаренків вже заявили, що обов'язково оскаржать це рішення у Київському міському суді.

Суд ухвалив таке рішення через те, що Лазаренки не мешкали в державній квартирі більше півроку. Адвокати родини екс-прем'єра з рішенням суду не погоджуються, оскільки у їхніх клієнтів були вагомі підстави так довго не з'являтися за місцем прописки.

Після арешту Павла Лазаренка взимку 1999-го у США його дружина теж була в Америці, підтримувала морально свого чоловіка, а також опікувалася своїми, на той час ще неповнолітніми, доньками, які там навчалися. Також, за словами адвокатів, за студентами зберігається право на житлову площадь протягом всього часу навчання.

Натомість суддя Шевченківського місцевого суду Людмила Осипова не визнала аргументів адвокатів вагомими. Крім того, у квартирі Лазаренків знаходиться майно, яке заарештувала Генеральна прокуратура, і тому ніхто сторонній туди не має права входити.

ТСН, студія "1+1"

P.S. Особливого характеру справа набуває через те, що в даному будинку по Десятинній мешкає президент України Кучма.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування