Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волкова збираються позбавити не тільки партії, але і депутатської недоторканості

Середа, 19 вересня 2001, 14:28
Олександру Волкову погрожують зняттям депутатської недоторканості, якщо він і надалі не відповідатиме на запитання депутатської слідчої комісії із з'ясування причин, які призвели до кризової фінансової ситуації в банку "Україна".

Голова комісії Віктор Король заявив про це, виступаючи в середу на засіданні Верховної Ради за результатами вивчення справи АКБ "Україна".

З його слів, лідер фракції Демократичний союз Волков не ходить на засідання комісії, незважаючи на те, що його неодноразово запрошували. Виявляється, в новому Карному кодексі (стаття 83, частина 2) передбачається карна відповідальність за подібні дії.

"У зв'язку з цим я буду вимушений ставити питання про зняття депутатської недоторканості з народного депутата Олександра Волкова і передачу справи до Генеральної прокуратури", - заявив Король.

Волков в свій час був членом спостережної ради банку "Україна". Тимчасова слідча комісія запрошувала на свої засідання всіх, хто, так чи інакше, працював з банком-банкротом.

Віктор Король - колишній глава податкової поліції. Він і зараз є соратником глави Податкової адміністрації Миколи Азарова, який очолює партію Регіони України і планує взяти участь у виборчій кампанії майбутнього року.

Інтерфакс-Україна

Читайте також

Партії борються за право поставити Горбуліна першим в своєму списку

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування