Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "Свободі" досі немає керівника

Вівторок, 25 вересня 2001, 10:26
Директор Української Служби Радіо "Свобода" Роман Купчинський і досі не приступив до роботи, незважаючи на обіцянку керівництва радіостанції, що він вийде на роботу 24-го серпня.

Як повідомили Бі-Б-Сі джерела в керівництві київського корпункту радіо "Свобода", через місяць після планованої дати повернення на роботу, Роман Купчинський і досі перебуває на відпочинку у Сполучених Штатах.

Раніше чільні керівники "Свободи" у Празі запевняли, що мова не йде про зняття з посади Романа Купчинського на час відпустки, яка триває кілька місяців.

Нині виконувачем обов'язків керівника Української редакції Радіо "Свобода" залишається Олександр Народецький.

Раніше Роман Купчинський говорив, що під час його останньої поїздки до України з ним зустрічались представники Служби Безпеки України і заборонили йому в'їзд до України. Пізніше Міністерство закордонних справ України спростувало такі твердження пана Купчинського.

На початку "касетного скандалу" Роман Купчинський говорив, що на нього "виходили" співробітники СБУ і просили "пом'якшити тональність" програм. СБУ пізніше спростувала цю заяву керівника "Свободи".

Українська редакція Радіо "Свобода" давала в ефір розшифровки із записів, зроблених у кабінеті президента України Кучми майором Мельниченком, який також кілька разів телефонував на станцію і виходив в прямий ефір.

ВВС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування