Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Засідання суду за скаргою екс-керівника банку "Слов'янський" знову відкладене

П'ятниця, 7 вересня 2001, 17:44
На вівторок, 11 вересня, перенесене засідання Шевченківського місцевого суду Києва за скаргою колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса Фельдмана на незаконне утримання під вартою.

Засідання відкладене на вимогу адвоката Фельмана, Андрія Федура, в зв'язку з тим, що, з невідомих причин його підзахисний не був доставлений в зал суду.
Про це повідомив в п'ятницю на засіданні суддя Володимир Харченко.

Федур розцінив факт того, що Фельдмана не привезли з СІЗО, як спробу затягнути справу, нагадавши, що поважними причинами неявки до суду можуть бути тільки "важка хвороба або смерть" позивача. Він спробує з'ясувати причини неявки Фельдмана до суду.

Зі слів захисника, Фельдман мав намір в п'ятницю зробити в суді ряд заяв, в тому числі про те, як відбувалося його затримання 22 серпня, а також планував підняти питання про порушення карної справи в зв'язку з неправомірними, на його думку, діями правоохоронних органів України.

Федур має намір звернутися до Моніторінгового комітету Ради Європи в зв'язку з незаконним, як вважає адвокат, утриманням Фельдмана під вартою.


Інтерфакс-Україна



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування