Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Омельченка глибшає синдром Лужкова

Субота, 8 вересня 2001, 19:27
Столичний мер Омельченко щаслива людина - він знаходить вихід своїм амбіціям. Услід за рішенням взяти під патронат футбольний клуб ЦСКА він став партійним лідером.

В суботу Омельченко отримав пост виконуючого обов'язки голови партії "Єдність". Зайве казати, що постсовєтська історія має властивість повторюватися - перед парламентськими виборами в Росії московський мер Лужков також став партійним босом, він очолив "Вітчизну".

Київський міський голова, він же президент Асоціації міст України, отримав мандат довір'я на засіданні центральної ради партії, про що повідомляє Інтерфакс-Україна. Досі Омельченко говорив, що розчарований в українських партіях і не бачить, як вони можуть поліпшити життя людей. Самого мера спостерігачі і політологи активно сватали в команду "Наша Україна" Ющенка.

У цю ж суботу Омельченко привітав спортсменів, тренерів, ветеранів спорту і просто жителів столиці з днем фізичної культури і спорту. "Тільки здоровий триб життя киян буде сприяти оновленню нашого міста, здійсненню багатьох добрих справ і помислів, подальшому розвитку кращих традицій столиці", - заявив мер.

Цікаво, що за тиждень до того, як Омельченко поставив в залежність здоров'я киян з оновленням столиці, Кучма вирішив, що тільки заняття спортом можуть зберегти українську націю.

Першим заступником у Омельченка на партійній ниві став Юрій Пальчуковський, заступниками - Іван Бейк, Мирослав Пітцик і Роман Пак.

Засновницький з'їзд партії "Єдність" відбувся 16 жовтня 1999 у Києві. Лідером партії був вибраний Юрій Гнаткевич.


Читайте також:

Мер Києва хоче піти зі своєї посади

Так "господарники" стають політиками

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: