Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рабінович займеться ретрансляцією НТВ на Україну і серіалами

Середа, 24 жовтня 2001, 11:13
Мовлення телеканалу НТВ на території України буде здійснюватися "тільки по ліцензійних каналах", повідомив в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна президент "Медіа Інтернейшн Груп" (МІГ) Вадим Рабінович. З його слів, це передбачає договір між НТВ і МІГ.

Як раніше повідомлялося, відповідно до договору передбачено створення компанії "НТВ-Україна", яка до кінця року має почати ретрансляцію НТВ на території України при сприянні компанії "Аїті".

Рабінович зазначив, що в даний момент в Україні програми НТВ часто ретранслюються неліцензійно, без дотримання авторських прав. Він підкреслив, що найближчим часом ця практика припиниться і ретранслювати "НТВ-Україна" на території країни будуть тільки ті канали, у яких є відповідні договори (ліцензія).

З його слів, крім ретрансляції, телекомпанія "НТВ-Україна" також буде виробляти програми і серіали на замовлення НТВ. Рабінович зазначив, що російські партнери високо оцінили якість продукції, що випускається в Україні. "Приклад цього – "Шок-шоу" Юрія Рогози, яке вже йде на каналі НТВ і посідає високі місця в рейтингах", - підкреслив він.

Сторони не розголошують суму операції.

У останні дні у Києві припинили трансляцію каналу НТВ ряд офіційних кабельних мереж столиці. Крім того, перервано мовлення системи "Мітріс", що ретранслювала у Києві значну частину програма пакету "НТВ+".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування