Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Провідний гравець збірної Німеччини не гратиме проти України

Середа, 24 жовтня 2001, 14:09
Півзахисник збірної Німеччини і берлінської "Герти" Себастьян Дайслер не зможе допомогти збірній своєї країни в стикових матчах проти української команди. За словами головного тренера Бундестіму Рудді Феллера, який нещодавно дізнався про травму футболіста, відсутність Дайслера в стартовому складі в матчі проти українців буде однією з найважливіших втрат для його команди.

"Я дуже засмучений, - заявив Дайслер в інтерв'ю газеті Bіld. - Я хотів повернутися в лад ще до зимової перерви в чемпіонаті, щоб допомогти "Герті", але, на жаль, не зможу цього зробити".

Нещасливим для Дайслера стало 13-те число поточного місяця, коли він одержав травму в матчі з "Гамбургом". "Герта" програла - 0:4, а Себастьян травмував праве коліно.

На минулому тижні в американському місті Вейл йому була зроблена операція. Спочатку очікувалося, що півзахисник пропустить місяць-півтора , але тепер термін Дайслера поза грою збільшується як мінімум вдвічі. Що ж, для німецької команди це перша підтверджена втрата напередодні матчів плей-офф зі збірною України. Нагадаємо, що перший матч Україна - Німеччина пройде в Києві 10 листопада, матч-відповідь - через чотири дні в Дортмунді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування