Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук і "рядові соціал-демократи" ображені сусідством Кравчука з Лазаренком і Тимошенко

Понеділок, 8 жовтня 2001, 17:05
Лідер СДПУ(О) направив гнівного листа меру Вінниці Володимиру Ваховському, який мав нещастя надрукувати у "Вінницькій газеті" статтю про власне бачення створення незалежної держави. Обурення Медведчука викликала репліка автора про те, що в "період розрухи з'явилися люди-хижаки: передусім ті, хто в той час володів важелями адміністративної влади, мав доступ до фінансових потоків (Л.Кравчук, П.Лазаренко, Ю.Тимошенко і їм подібні). "Вони використали зручний момент хаосу в державі, збагатилися особисто, зруйнувавши цілі області народного господарства", - написав вінницький мер.

Тут Медведчук не стримався. Як виявилося, спроба Володимира Ваховського "поставити першого президента незалежної України, народного депутата, члена політбюро і політради СДПУ(О) Леоніда Макаровича Кравчука в один ряд з П.Лазаренком і Ю.Тимошенко не могла не образити рядових членів партії і лідера СДПУ(О) Віктора Медведчука". За повідомленням прес-служби ес-деків, він направив до редакції "Вінницької газети" відкритого листа, де "порадив" меру "негайно виправити прикру помилку".

"У своїх рукописних спогадах Ви образили шановану в державі і в світі людину, першого Президента незалежної України - Леоніда Кравчука. Очевидно, через погане знання новітньої історії країни Ви включили його в один список з "людьми-хижаками, П.Лазаренком і Ю.Тимошенко", - пише Медведчук.

"Раджу Вам ще раз уважно перечитати авторські мемуари і негайно виправити прикру помилку. Причому зробити це - публічно. Щоб проінформовані, інтелігентні люди, не дай Бог, не подумали, що Ви зробили це свідомо. Що ніби вінницький міський голова, ганьблячи ім'я Леоніда Кравчука, вирішив заробити на цьому політичний капітал", - надійшла "рекомендація" меру від першого віце-спікера і лідера ес-деків.

За матеріалами партійного видання СДПУ(О) "Наша газета+"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування