ФЕП Павловського допомагатиме СДПУ(О) тільки у створенні партійних сайтів

Понеділок, 12 листопада 2001, 13:28
Перший віце-спікер Верховної Ради та лідер СДПУ(О) Медведчук зізнався, що партія звернулася до російського Фонду ефективної політики. Однак, за його словами, йшлося не пронадання політичних консультацій, а "прохання вдосконалити і розробити інтернет-можливості партії та її лідерів".

Він додав, що ес-деки не будуть отримувати "політичних послуг" від ФЕПу. "Навіть нам складно розібратися, що відбувається у політичному спектрі", сказав Медведчук і додав, що недоцільно для цього залучати іноземних консультантів.

Лідер СДПУ(О) сказав, що ФЕП крім розробки займатиметься ще й обслуговуванням сайтів СДПУ(О) і її лідерів. Він додав, що СДПУ(О) з ФЕП не планує створення інтернет-видання.

На питання УП про можливість використання "чорних технологій" на сайтах СДПУ(О)-ФЕПу Медведчук відповів: "Ми також не ликом шиті і це залежить від нас". Лідер ес-деков сказав, що партія не має намір застосовувати дані технології.

Читайте також:

ФЕПу Павловського замало однієї СДПУ(О)
Росіяни таки зроблять вибори Україні. А може, і саму Україну. Офіційно підтверджено другий факт співпраці російських монстрів пропаганди з українською партією в рамках передвиборчої кампанії. У зв'язках ФЕПу з СДПУ(О) зізналася глава правління Фонду ефективної політики Марина Литвинович. Однак плани щодо України у них набагато ширші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування