Єхануров має намір йти на вибори

Понеділок, 12 листопада 2001, 14:06
Уповноважений президента України з питань адміністративної реформи, а також перший заступник глави відповідної комісії Юрій Єхануров, швидше за все, візьме участь у парламентській виборчій кампанії 2002 року.

"Я ще не ухвалив остаточне рішення з приводу своєї участі. У принципі, швидше за все, так - участь у виборах, оскільки ситуація дещо змінилася, а інших рішень я ще не приймав", - сказав Єхануров в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на питання чи збирається він взяти участь у виборах, і в якій партії або блоці.

Він зазначив, що має "багато колег, друзі і політичні сили, з якими співробітничає весь час". "Тому спочатку мені треба провести всі необхідні консультації, і після цього я буду ухвалювати рішення", - сказав Єхануров. На прохання агентства перерахувати ці політичні сили він ухилився від відповіді, зазначивши, що "спектр, загалом, зрозумілий".

Відповідаючи на питання, чи велися переговори з блоками "Наша Україна" або "За єдину Україну", Єхануров зазначив, що поки не проводив ніяких переговорів. "Пропозиції різні на рівні розмов надходять, але конкретних, серйозних переговорів не було", - сказав він.

Говорячи про причини своєї відставки з поста першого заступника глави адміністрації президента, Єхануров висловив думку, що президент України полічив необхідним, щоб він "сконцентрувався на проблемах адміністративної реформи". "Так що я буду займатися питаннями адміністративної реформи, оскільки цей цілий напрям, великий, над яким необхідно працювати", - підкреслив він.

Зі слів Єханурова, зараз "необхідно розкрутити все, що пов'язано з адміністративною реформою", зокрема, сформувати управління з адмінреформи адміністрації президента, "відпрацювати все, що стосується законодавчої бази, відпрацювати з країнами-донорами всі питання, а також питання, пов'язані з міжнародними фінансовими організаціями".

У зв'язку з цим він повідомив про консультації, що продовжуються з Всесвітнім банком відносно можливості надання кредиту на адмінреформу в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: