Кінах поки не говорить "ні" виборам-2002

Понеділок, 12 листопада 2001, 16:07
Прем'єр-міністр Анатолій Кінах вважає, що найбільшу користь для успіху парламентських виборів навесні 2002 року і обрання дієздатного парламенту він надасть на нинішньому посту, організуючи роботу уряду по підвищенню добробуту населення і демократизації суспільства.

Про це він заявив на прес-конференції у Києві. З його слів, він отримує багато пропозицій від різних політичних сил. Однак підкреслив Кінах, "я – державний службовець, прем'єр-міністр".

З його слів, відповідно до Конституції "прем'єр-міністр є державний менеджером, що підписав контракт з президентом", і його задача - організувати ефективну роботу уряду.

Кінах заявив, що буде працювати там, де принесе найбільшу користь для створення в Україні дієздатного демократичного парламенту, який дозволить вирішити економічні проблеми, які стоять перед країною, зокрема, поглибити приватизацію, прийняти податковий і реалізувати земельний кодекси.

При цьому прем'єр, відповідаючи на питання про свою можливу участь у виборах, не сказав однозначного "ні". Зі слів Кінаха, його головним агітаційним матеріалом стануть результати роботи уряду.

До призначення прем'єром у травні цього року, Кінах з 1998 року був народним депутатом, вибраним від Народно-демократичної партії. Прем'єр з 1996 року є також президентом Українського союзу промисловців і підприємців і з лютого 2000 року очолює Партію промисловців і підприємців.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування