Безсмертний в нову партію вступати не збирається і сподівається співробітничати з Плющем і Єхануровим

Понеділок, 12 листопада 2001, 16:57
Постійний представник президента у Верховній Раді України, політичний координатор виборчого блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний найближчим часом не збирається вступати в яку-небудь партію.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам в понеділок. Зі слів депутата, його вихід з Народно-демократичної партії був нелегким, і він не збирається "кидатися знову в який-небудь проект, не подумавши його перспективи". У політиці, зазначив Безсмертний, "важлива послідовність".

Разом з тим, депутат помітив, що "персональна діяльність в політиці - це програшна діяльність", і тому "необхідно об'єднуватися". Безсмертний висловив думку про необхідність звернути особливу увагу на формування єдиної партії на основі блоку "Наша Україна".

Відповідаючи на питання журналістів, Безсмертний повідомив про проведення попередніх переговорів про входження в блок "Наша Україна" уповноваженого з питань адміністративної реформи Юрія Єханурова. Зі слів депутата, Єханурову і його політичним союзникам тепер необхідно "визначитися".

Відносно голови парламенту Івана Плюща, сказав постпред президента в парламенті, "такі бесіди не проводилися", а спікер поки не висловлювався визначено з цього питання.

Безсмертний при цьому назвав Плюща і Єханурова "досить впливовими фігурами у політичній сфері України" і заявив про зацікавленість лідерів партій-учасниць блоку "Наша Україна" в співпраці з ними. Депутат охарактеризував спікера як "консолідуючу фігуру", висловивши думку, що в майбутньому парламенті він міг би сприяти співпраці фракцій, створених на основі блоків "Наша Україна" і "За єдину Україну!".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: