Колишній керівник СБУ займатиметься політико-правовими питаннями у Донецькій області

Понеділок, 12 листопада 2001, 18:55
Колишній начальник управління Служби безпеки України у Донецькій області Юрій Самойленко був призначений заступником з політико-правових питань голови Донецької обладміністрації.

Про його офіційний вступ на посаду повідомив у понеділок на прес-конференції голова Донецької обладміністрації Віктор Янукович.

На думку губернатора, з призначенням на цю посаду "компетентної людини", поліпшиться координація роботи облдержадміністрації у правовому полі. "Хочемо ми цього чи ні, але нас періодично втягують у політику, і ми повинні в ній чітко орієнтуватися і компетентно розбиратися", - підкреслив Янукович.

До задач нового заст. голови входить, серед іншого, контроль за дотриманням законності у роботі правоохоронних органів і боротьба з корупцією в них. "Тепер ми більш жорстко підходитимо до цього питання", - заявив губернатор.

Генерал-лейтенант Самойленко, 1944 року народження, очолював УСБУ у Донецькій області з 1996 року з перервою на роботу у головному управлінні СБУ у Києві. До цього працював у Дніпропетровську.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: