Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ще одна надія Німеччини – стадіон "Westfalenstadion"

Вівторок, 13 листопада 2001, 13:15
Схоже що німецькі журналісти, не знайшовши гарантії виграшу збірної Німеччини над Україною в самій грі, продовжують атакувати щасливі місця Бундестіму. Після готелю "Національний" в ранг рятівника висунуто і
стадіон "Westfalenstadion", на який в середу вийдуть обидві збірні.

За статистичними даними, на цьому стадіоні збірна Німеччини провела вісім матчів і в жодному не програла. В семи іграх Бундестім перемагав і лише в одному зіграв внічию. До того ж жодна з команд, яка приїжджала в гості до Дортмунда, не могла забезпечити собі позитивного результату за сумою двох матчів (сподіваємося, це не стосується збірної України).

В семи матчах на цьому стадіоні німці забили 39 м'ячів, а пропустили лише 3. Останнього разу на цьому стадіоні збірна Німеччини грала проти команди Північної Ірландії в відбіркових іграх до чемпіонату Європи і перемогла з рахунком 4:0. Але, очевидно, однією з головних причин того, що Бундестім обрав цей стадіон, є і той факт, що в цьому році обидва українські клуби - і "Динамо", і "Шахтар" поступилися на цій арені дортмундській "Боруссії".

Попри все, варто додати, що збірна України на цьому стадіоні не виступала. Трибуни "Westfalenstadion" мають 69 тисяч місць, і серед них, очевидно, буде і вболівальницька армія з України, яка вже з понеділка почала стягуватися до Дортмунда.

P.S. Окрім розшукування щасливих готелів та стадіонів німецькі журналісти захоплюються ще й закопуванням грошей на стадіонах. А саме - журналісти газети "Більд" закопали на арені "Westfalenstadion" щасливий, на їх думку, пфеннінг, який допоміг команді на "Олімпійському" в Києві. За німецькими прикметами щасливий пфеннінг (розмінна монета в Німеччині), має в своєму домі чи не кожень німець.

Мабуть українцям на щастя потрібно також щось закопати на "Westfalenstadion", наприклад, голкіпера збірної Німеччини, Олівера Кана, і бажано - по шию, щоб не зміг відбивати м'ячі. А якщо це не допоможе, то дати завдання тренерам збірної України, щоб ті розшукали і викопали щасливий німецький пфеннінг, і тоді прикмета, напевно, не збудеться.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
19:03
Аграрії можуть отримати компенсацію за купівлю сільгосптехніки вже у 64 українських виробників
18:54
Bloomberg: Президент Литви закликав до покращення відносин з Китаєм
18:45
велоспортМілан здобув неймовірну перемогу в спринті на 4 етапі Джиро д’Італія-2024
18:40
ЗМІ: В Україні зупинили розгляд майже 11 тисяч кримінальних справ через мобілізацію обвинувачених
18:37
Фонд гарантування у квітні продав активи збанкрутілих банків на 260 мільйонів
18:33
фотоСША, Британія та Австрія ввели санкції проти лідера російської хакерської групи LockBit
18:14
Цього року темп зростання міжнародної торгівлі має подвоїтися: хто буде основним рушієм
18:05
Франція звинуватила Росію у залякуванні після виклику свого посла
18:01
На Донеччині судитимуть жінку, яка на тиждень лишила трьох дітей без нагляду: молодший син згорів живцем
17:59
фотоНа Харківщині сапери випробовують машину механізованого розмінування 
Усі новини...
Реклама: