Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємці і промисловці Кінаха ввійдуть в "За єдУ!"

Середа, 28 листопада 2001, 13:18
Партія промисловців і підприємців України збирається приєднатися до виборчого блоку "За єдину Україну!". Про це повідомив лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко.

Раніше лідери блоку звернулися з відповідною пропозицією до прем'єр-міністра Анатолія Кінаха, який очолює Партію промисловців і підприємців, сказав Тігіпко.

Лідер "Трудової України" зазначив, що "об'єднання чотирьох партій з самого початку заявляло про свою відвертість і готовність створювати широку коаліцію політичних сил, тому нинішнє розширення блоку є повністю логічним результатом нашої консолідуючої роботи". Тігіпко також висловив упевненість, що "присутність Анатолія Кінаха і очолюваної ним партії посилить блок".

Остаточний виборчий список блоку "За єдину Україну!" буде оприлюднений після об'єднувального з'їзду партій-учасниць блоку, який відбудеться у Києві 14 грудня.
Як повідомлялося, лідери партій, що входять у виборчий блок "За єдину Україну" - Пустовойтенко (НДП), Сергій Тігіпко ("Трудова Україна"), Микола Азаров (Партія регіонів), Михайло Гладій (Аграрна партія) заявили, що попередню згоду бути лідером блоку дав глава адміністрації президент Володимир Литвин. Раніше Литвин заявляв, що не буде балотуватися у Верховну Раду України.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування