Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До партії київського голови Омельченка активно вступають мери українських міст

Субота, 3 листопада 2001, 13:36
У партії "Єдність" стрімко збільшується число регіональних організацій. Як повідомив на прес-конференції у Києві заступник голови партії Мирослав Пітцик, ще місяць (!) тому в партії було всього 2 обласних організації – у Києві і Львові. На сьогодні діють вже 23 обласні організації і створюються районні.

Він зазначив, що серед керівників обласних організацій партії "багато мерів міст". Зі слів Пітцика, це люди, які мають авторитет в районах, що дає можливість розраховувати на широку підтримку партії на виборах. (Лідер партії, мер Києва Олександр Омельченко керує Асоціацією міст України - УП.) "Ми йдемо на вибори, щоб створити фракцію в парламенті, яка буде лобіювати інтереси місцевого самоврядування", - підкреслив він.

8 грудня 2001 року планується провести перший етап з'їзду партії, на якому має бути розглянуто питання про вибори глави партії, а також про довибори складу політради. Він пояснив, що Олександр Омельченко є виконуючим обов'язки голови партії.

Другий етап з'їзду запланований на першу половину січня. Зі слів Пітцика, на ньому будуть визначатися списки, з якими партія піде на вибори.

З його слів, в цей час партія "Єдність" нараховує близько 15 тисяч членів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування