Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адріан Каратницький не говорив нічого поганого про плівки Мельниченка

П'ятниця, 30 листопада 2001, 18:17
Голова незалежної організації Freedom House Адріан Каратницький спростував деякі зауваження щодо своїх слів на зустрічі з журналістами "Зміни у зовнішній політиці США після подій 11 вересня".

У заяві, яка надійшла до УП, Каратницький зазначає, що: "не говорив про те, що плівки Мельниченка є підробленими чи змонтованими. Мова йшла про те, що деякі оприлюднені частини запису могли бути вилученими з контексту і певною мірою скомпонованими. Я не говорив про питання фальсифікації, а про потребу повного оприлюднення".

Щодо слів автора заяви про "непослідовність оприлюдення Мельниченком його записів", то насправді йшлося про те, що "оприлюднення усіх записів необхідне у кінцевому варіанті, для повного розуміння їх змісту і контексту".

Голова "Дому Свободи" також зазначив, що особисто не був присутнім під час виступу Віктора Ющенка у Фонді Карнегі у Вашінгтоні, але там були "американський ПР-представник Віктора Медведчука і майор Микола Мельниченко", які "сиділи близько один до одного", що і було передано Каратницькому.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування