Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На вибори до України чекають 50 американських журналістів провідних ЗМІ

Четвер, 8 листопада 2001, 13:14
Під час зустрічі у Вашингтоні представників блоку "Наша Україна" на чолі з Віктором Ющенком зі Збігнєвом Бжезинським було домовлено про поїздку на українські вибори п'ятидесяти кореспондентів найвпливовіших ЗМІ США. З такою ініціативою виступив американський уряд.

Як повідомляє голова передвиборчого штабу блоку Віктора Ющенка, Петро Порошенко, під час цієї зустрічі було досягнуто домовленості щодо подальшого сприяння досвідченого та авторитетного у світі політика розвиткові українсько-американських стосунків та наближення Києва до європейських інтеграційних процесів, вступу до Світової торгівельної організації, поглиблення співпраці з МВФ та Світовим банком.

Ще деякі подробиці про бесіду лідера блоку "Наша Україна" з першим заступником держсекретаря США Річардом Армітаджем. За словами Порошенка, він підкреслив серйозний внесок, зроблений Ющенком у розбудову економіки та демократії в Україні.

"Найкращим сигналом можливості проведення в Україні прозорих і демократичних виборів Армітадж вважає той факт, що такий відомий політик як Віктор Ющенко веде переговори стосовно міжнародного контролю над виборчим процесом, зустрічаючись із впливовими міжнародними організаціями", цитує Порошенка його прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування