Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко сумнівається, що ЦВК зареєструє блок Бойка

П'ятниця, 9 листопада 2001, 09:04
Лідер Українського народного руху Юрій Костенко сумнівається, що Центральна виборча комісія юридично зареєструє новостворений блок "Народний рух України".

Як відомо, ініціатором створення нового блоку стала партія НРУ "За єдність", співголовою якої є Богдан Бойко.

Костенко наголосив, що Народний рух України як партія юридично є засновником блоку "Наша Україна", і тому в назві іншого блоку не може фігурувати ще один Народний рух України.

Водночас Костенко підкреслив, що "проект винищення Народного руху України, який Богдан Бойко започаткував створенням так званого третього Руху вже провалився", нагадавши, що зараз "йдуть об'єднавчі процеси у двох Рухах до відтворення однієї партії і її посилення".

На думку Костенка, "тепер розробляється варіант, як послабити позиції "Нашої України" - об'єднання національно-демократичних сил - під час парламентських виборів".

На запитання, якими будуть дії двох Рухів у відношенні до "третього", Костенко відповів: "Ніяких дій, я думаю, не буде. Найкращими діями буде реакція виборців".

За словами Костенка, "таке об'єднання блок провалиться на виборах". "Якийсь там Рух, тим більше той, який асоціюється з Б.БОЙКОМ, не зможе зашкодити виборцям визначитись у справі вибору", сказав він.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування