Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко прямо коментує відставку Медведчука

Четвер, 13 грудня 2001, 22:25
За повідомленням прес-служби "Нашої України", перебуваючи у Вінниці, Ющенко схарактеризував відставку Медведчука "політичним рішенням, яке прийнято політичним інститутом – парламентом". "Це - політичне рішення і цим все сказано", - лаконічно завершив лідер "Нашої України".

В іншому коментарі у четвер Ющенко визнав, що його недоброзичливці – комуністи і олігархи. "Моє життєве кредо – не плодіть ворогів, не робіть зайвого клопоту", - сказав Ющенко, відповідаючи на запитання "хто його вороги" на зустрічі з Вінницькими лікарями 13 грудня. При цьому він визнав, що на сьогодні є дві політичні сили, які йому протидіяли, коли він обіймав посаду прем‘єр-міністра, і нині – на виборчих перегонах.

"Комуністи завжди виступають проти ефективної влади, а система інтересів – олігархів працює тільки тоді коли є "тіньова економіка".

Ющенко зазначив, що він намагався зробити владу ефективною, а економіку прозорою, однак, через відсутність більшості у парламенті "не зміг довести свою справу до кінця", наголосив лідер "Нашої України".

"Я знаю, що іти в українську політику – це більше втрачати, ніж набувати, однак я готовий пожертвувати всім заради майбутнього держави", - передає слова лідера блоку прес-служба "Нашої України".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування