Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримське СДПУ(О) пішло в село, а зелені - в інтелектуальні ігри

Понеділок, 17 грудня 2001, 19:03
Як повідомила програма новин "12 хвилин" Держтелерадіокомпанії "Крим", в селі Червона зорька, де розташована агрофірма "Агромір", місцевий осередок СДПУ(О) організував свято закінчення трудового року.

Свято, що проходить в залі, прикрашеному партійними трояндами, являло собою концерт для молоді, який перетворився в збори місцевого осередку соціал-демократів. У перервах між виступами місцевих артистів вручалися членські квитки новоприйнятим партийцям - членам Союзу української соціал-демократичної молоді.

Від краснозорьковців протягом останнього часу надійшло понад 100 заяв про прийняття в члени партії, і це підтримується керівництвом агрофірми. Сюжет про свято закінчився словами: "Вочевидь, Україна входить в ту фазу, коли політику роблять не в кабінетах, а серед народу".

Іншу спробу "робити політику серед народу" здійснило Кримське відділення ПЗУ, яке організувало в Сімферополі чемпіонат гри "Що? Де? Коли?", назвавши його "зеленим".

У сеансі одночасної "зеленої" гри брало участь відразу 42 команди, які боролися за право змагатися за Кубок України. Щоб виправдати партійну участь в інтелектуальній грі, учасникам пропонувалися і екологічні питання.

УП, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: