Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Всі проти Омельченка: СДПУ(О), "Яблуко", Павловський, китайці…

Субота, 22 грудня 2001, 16:19
Як відомо, наявність могутнього ворога чудово мобілізує сили будь-якої політичної партії. "Єдність" свій новорічний "подарунок" отримала у вигляді антіомельченківських виступів "яблучників" і "чорного піару" від Гліба Павловського і СДПУ(О). Обговорення ворогів партії і методів боротьби з ними стало основним лейтмотивом з'їзду "Єдності", який відбувся у суботу у Києві.

Як відомо, кілька днів тому Михайло Бродський поставив питання руба про те, що Олександр Омельченко не може поєднувати посади київського мера і голови міськадміністрації. У п'ятницю з'явилися чутки про те, що президент підписав відповідний указ, але вони були активно спростовані.

Крім того, як вважає Омельченко, ЗМІ (у тому числі і Інтернет), що контролюються олігархами з СДПУ(О), постійно плямують світлий образ київського мера.

У своїй "полум'яній" програмній промові Омельченко розповів про "підступні" удари, що завдаються ворогами". Так, олігархічні ЗМІ намагаються вбити клин між союзниками "Єдності", а Бродський, щоб ударити по зростаючій політичній силі партії, "купує дітей за 10 гривень", щоб ті пікетували мерію.

Кажучи про ідеологію "Єдності", яку, як констатував Омельченко, народ не знає, мер Києва зазначив, що в основі дій партії лежить моральний "вибір між Добром і Злом".

"Єдність" обирає "творче Добро", їй не потрібні іміджмейкери. А ось "Злу деградації" вони потрібні - щоб "замаскуватися під Добро" і щоб "зомбіювати і спокушати" мешканців країни. "Єдність" - "не яблуко спокуси або заморський ананас", що обіцяють соціальну справедливість завтра, а "найдешевший хліб вже сьогодні".

Інтернету з Глібом Павловським від Омельченка теж дісталося. "За останні два тижні прізвище Омельченко, партія "Єдність, фракція "Єдність" - три компоненти, що повністю складають наповнення Інтернет-інформації", - зазначив мер.

Київський голова знає, де готується "липа" про нього. Він прямо назвав центр Гліба Павловського (за адресою провулок Музейний 6/8). Знає Омельченко і тих, працює в офіційній організації "Китай-Україна", розташованій за цією адресою: "її очолює Григорій Миколайович (!) Суркіс, а заступником у нього - Михайло Юрійович Бродський".

А ось чого він не знає, так це того, чому він став мішенню №1 для атак СДПУ(О). "Інших опозицій немає..?" Це свідчить про великі перспективи молодої партії, їм очолюваної.

Зараз "чорний піар" ретельно збирається і розшифровується співробітниками Омельченка, після чого будуть вчинені відповідні заходи. Мер, як справжній чоловік, не хоче співчуття з боку товаришів по партії, з цими проблемами він впорається сам.

Проте, у партії "Єдність" є "своя відповідь Чемберлену", тобто інфернальним олігархам та їхнім ЗМІ. Минулого тижня фракція "Єдність" сприяла зняттю Медведчука з посади віце-спікера Верховної Ради. Після цього, за свідченням делегатки з Закарпаття, населення цього регіону "зітхнуло з полегшенням" і прислухалося до закликів обласної організації "Єдності".

Від неї ж і надійшов рецепт того, як боротися з "інформаційною блокадою" центральних газет і телевізійних каналів: треба розкручувати власні газети і платити гроші місцевим каналам, "зголоднілим" на мізерному бюджеті перед Новим роком.

Інший партієць запропонував справді революційне й ексклюзивне рішення для пропаганди цінностей партії: створити власний сайт, на якому містиметься істинна інформація, і тоді ніхто не зможе спотворювати правду про дії і наміри партії (так і блоку) "Єдність".

Прирівнявши своє протистояння з СДПУ(О) до рівня вікової боротьби Добра з Злом, Омельченко фактично оздобив себе агельськими крилами та німбом над головою. Цікаво, чи використовуватиметься нова ідеологема партії в її символіці, яку центральна рада "Єдності" ще тільки має визначити?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування