Українки, політологи, ветерани, письменники й офіцери не дадуть програти Ющенку

Понеділок, 24 грудня 2001, 13:18
49 всеукраїнських громадських організацій ввійшли до складу Громадської ради на підтримку виборчого блоку "Наша Україна". Про це у понеділок у Києві на засіданні Ради заявив її голова Микола Жулинський.

З його слів, на засіданні присутній 21 керівник громадських організацій, які війшли до Ради. Жулинський також повідомив, що ще 42 громадські організації збираються підписати угоду про підтримку блоку Віктора Ющенка.

Серед організацій, що підписали угоду, зокрема, - Асоціація молодих українських політологів і політиків, Союз українок, Всеукраїнське об'єднання ветеранів, Міжнародний благодійний фонд імені Ярослава Мудрого, Організація українських націоналістів, Українська всесвітня координаційна рада, Союз письменників України, Союз офіцерів України, Асоціація демократичного розвитку і самоврядування України.

Крім того, до ради будуть залучені підприємницькі структури середнього і малого бізнесу, організації і інститути місцевого самоврядування, релігійні товариства, творчі колективи, профспілкові організації, суспільні об'єднання національних меншин, відомі діячі.

Ющенко, виступаючи на засіданні, повідомив, що зараз працює громадська приймальна виборчого блоку "Наша Україна". На думку лідера блоку, зараз необхідно відпрацювати діалог між владою і "простими українцями".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування