Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров обіцяє карати податківців, які перед виборами будуть влаштовувати погроми

Понеділок, 3 грудня 2001, 20:24
Глава Державної податкової адміністрації України Микола Азаров обіцяє "зробити все, що від мене залежить, щоб наша служба не використовувалася як засіб тиску на політичні сили і громадські організації".

"Для цього треба хороший суспільний контроль, система суспільного інформування. Я дуже багато роблю, щоб зробити нашу службу незалежною, щоб вона не була залежною ні від мерів, ні від перів, ні від губернаторів, ні від будь-кого іншого", - заявив він на семінарі для регіональних ЗМІ в понеділок у Києві.

"На жаль, в ряді випадків вона [податкова служба] використовується як кишенькова. Кажуть: того треба перевірити, того треба розгромити. Я коли дізнаюся про це, то заходи приймаються відразу. Така людина не повинна працювати в податковій службі", - повідомив він.

У той же час Азаров заявив, що ДПАУ займається фінансовою розвідкою: "Кажуть, треба фінансовою розвідкою зайнятися. [Недавно з такою ініціативою виступив глава НБУ Володимир Стельмах - УП] Так ми вже давно займаємося фінансовою розвідкою", - зазначив Азаров.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування