Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УБИТО ВІДОМОГО КРИМІНАЛЬНОГО АВТОРИТЕТА "ЧЕРЕПА". ЗА ВЕРСІЄЮ - ДОВІРЕНУ ОСОБУ СУРКІСА

Неділя, 9 грудня 2001, 14:48
Відомий кримінальний авторитет на кличку "Череп" був застрелений в суботу в Дарницькому районі Києва, коли він йшов з будинку до свого автомобіля, що знаходився на стоянці. По ньому стріляли з автомобіля, що проїжджав мимо. Встановлено, що постріли зроблені з пістолета.

Про це повідомив агентству Інтерфакс-Україна в неділю начальник центру громадських зв'язків Головного управління МВС України у Києві Олександр Зарубицький.

Міліція встановила очевидців, а незабаром - і виконавця, повідомив Зарубицький. Вживаються заходи з його затримання.

За інформацією центру громадських зв'язків київської міліції, інформація про поранення людини в Дарницькому районі надійшла до чергової частини об 11.40 суботи. Людина, відома в кримінальних колах як "Череп", через годину після замаху померла в лікарні швидкої допомоги.

Минулого літа російська газета Версії у статті про Григорія Суркіса писала, що під час виборів мера Києва тому допомагала "активна підтримка впливових кримінальних авторитетів". Чутки зараховували відомого карного злочинця за кличкою "Череп" до неформальних довірених осіб кандидата.

За даними газети, "Череп" налагодив масову агітацію по збору голосів "за Гришу", в тому числі на підконтрольних "братві" київських ринках. Кажуть, що ціла низка кримінальних авторитетів навіть вступили з такої нагоди до лав СДПУ(О), а "Череп", незважаючи на поразку свого патрона, ходить тепер у нього ледве чи не в радниках "з ідеології", отримав дозвіл "прикривати" будь-який бізнес і частенько виїжджає до регіонів, якщо там у господаря виникають проблеми, щоб "вирішувати їх за поняттями", писала газета.

За даними Версій (не плутати з українським інтернет-виданням, яке контролюється Деркачем-маленьким), "блатні проводили свої "сходняки" прямо на динамівському стадіоні у час або після матчів господарів поля". А сам "Череп" був серед запрошених на 50-річчя Григорія Суркіса, "разом з високими міліцейськими чинами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування