Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Список "справедливих" лівих очолить співак, а Чиж балотуватиметься в Хмельницькій області

Субота, 12 січня 2002, 14:36
Список кандидатів в депутати у багатомандатному загальнодержавному окрузі від партії Всеукраїнське об'єднання лівих "Справедливість" очолить поет і співак, головний редактор журналу "Дніпро" Микола Луков.

Голова ради партії Іван Чиж буде балотуватиметься в одномандатному окрузі в Хмельницькій області.

Таке рішення було прийняте в суботу у Києві на першому етапі 2-го з'їзду партії, який затвердив її виборчий список на виборах в Верховну Раду 31 березня 2002 року.

Крім того, з'їзд прийняв платформу партії, згідно з якою "Справедливість" буде виступати за законодавче обмеження повноважень президента і трансформацію України в парламентсько-президентську республіку, "керованість народним господарством" і відмова від жорсткої монетарної політики, надання російській мові статусу офіційної і інтеграцію в Європу в союзі з Росією, Білорусією і Молдовою.

У своєму виступі на з'їзді Чиж повідомив, що на виборах партію будуть підтримувати Всеукраїнське громадське об'єднання "Працівники освіти України за справедливість" і об'єднання "Молодь за справедливість".

Партія Всеукраїнського об'єднання лівих "Справедливість" була заснована в квітні 2000 року. На сьогоднішній день партія має свої представництва у всіх регіонах України. У суботу в ході з'їзду відбулося урочисте вручення 50-тисячного свідоцтва про членство в цій партії.

На з'їзді були присутнім 440 делегатів.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування