Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блохіна звільнили з "Іонікоса"

П'ятниця, 18 січня 2002, 12:23
Екс-кандидат на місце головного тренера збірної України Олег Блохін у четвер був звільнений з посади наставника грецького "Іонікоса". Блохін тренував грецьку команду останні два сезони, але після 11-и поразок поспіль у чемпіонаті Греції, українця вирішили звільнити.

В офіційній заяві клубу говориться: "Він дав нам все, що міг, і не може запропонувати нічого більше".

Ще перебуваючи в Україні на початку грудня минулого року, Блохін відзначав, що футбольні справи у Греції йдуть не кращим чином для його команди.

В останньому матчі чемпіонату Греції "Іонікос" програв на виїзді команді ОФК "Кріт" з рахунком 4:0, що і це стало останнім аргументом у відставці українсько тренера. До завершення сезону команду буде тренувати Сократес Кемелос, який був асистентом Блохіна в "Іонікосі", про це повідомив президент команди Канеллакіс.

Тренерська кар'єра Олега Блохіна розпочиналася саме у Греції, де він тренував провідні клуби країни - ПАОК, "Олімпіакос", АЕК. Не виключено, що вже найближчим часом Блохін повернеться до України і продовжить переговори з мером Києва Олександром Омельченком, на предмет того, щоб очолити київський ЦСКА.

Відзначимо, що перебуваючи у Києві у грудні минулого року Блохін проводив переговори з Омельченком, щоб з другого кола чемпіонату України очолити київський ЦСКА. Клуб з осені буде носити назву "Арсенал".

Проте за словами Блохіна, у клубі нині існують проблеми і потрібно вирішити питання з фінансуванням команди та з його особистим контрактом, і вже потім можна більш детально розмовляти про перспективи його роботи у Києві.

За інформацією Onefootball.com

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування