СИН ЧОРНОВОЛА ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ У СПИСКУ РУХУ БОЙКА

Неділя, 20 січня 2002, 13:08
Старший син Вячеслава Чорновола Андрій значиться під третім номером у передвиборчому списку блоку "Народний Рух України", ухваленому на з'їзді у неділю. Свою появу серед кандидатів в депутати від "НРУ" Андрій Чорновіл пояснив журналістам бажанням "скріпити три частини Руху".

Він зазначив, що вступив до партії "Народний рух України за єдність" "близько місяця тому" і зараз є членом проводу даної організації. Появу в рядах Руху Бойка лише за кілька місяців до виборів він пояснив тим, що раніше "можливо, я не дозрів до політики, політик дозрівав у мені".

Він відмовився відповісти на питання, хто його запросив до Руху Бойка.

Свої стосунки з братом Тарасом Чорноволом він назвав "нормальними, адекватними, як між братами". "Тертя немає", - сказав він і додав, що вони бачаться рідко. "Коли їхав до Києва, то ми зустрілися на вокзалі, поговорили".

Тарас Чорновіл є членом правління партії "Реформи і порядок", він балотуватиметься за округом у Львові від блоку "Наша Україна". Голова Львівської організації "НРУ за єдність" заявив в інтерв'ю УП, що блок "НРУ" не висуватиме свого кандидата в цьому окрузі і підтримає Тараса Чорновола.

Андрію Чорноволу 39 років, він працює асистентом кафедри інфекційних хвороб Львівського державного медичного університету. Найближчими днями має захищати дисертацію на тему "дифтерія".

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування