"Динамо" продовжує перемагати на Кубку Співдружності

Неділя, 20 січня 2002, 17:20
Київське "Динамо" в другому матчі групового турніру Кубка Співдружності в Москві з рахунком 3:0 переграло азербайджанський "Шамкір" і практично забезпечило собі місце в чвертьфіналі.

Гра з "Шамкіром" відрізнялася від першого матчу турніру з литовським ФБК "Каунас", хоча б тим що перемога над клубом з Кавказу далася "малою кров'ю", на відміну від матчу з прибалтами де лише за сім хвилин до закінчення гри, влучний удар ліберо динамівців Ващука приніс перемогу з мінімальним рахунком 2:1 "Динамо".

В грі же в неділю, вже з перших хвилин "Динамо" захопило ініціативу, і приємною несподіванкою став гол угорця Ласло Боднара, який не надто часто виходить в складі "Динамо", а тим більше забиває. Попри все саме захисник "Динамо" відкрив рахунок.

В подальшому також забивали легіонери. По одному разу відзначилися Гавранчіч та Хацкевич. Також варто відзначити, що в порівнянні з першим матчем проти ФБК "Каунас", Лобановський зробив деякі зміни. Так в воротах в другому таймі, замість Віталія Реви який вже двічі поспіль виходить в старті "Динамо" вийшов Олександр Філімонов який встиг декілька разів вступити в гру. Не було в грі з "Шамкіром" і Віталія Косовського який провів непогану гру проти литовців. Лише на останніх хвилинах вступив в гру, замість травмованого Несмачного і Олександр Головко.

В іншому матчі нашої групи таджицький "Регар Тадаз" поступився ФБК "Каунас" з рахунком 1:0.
Таким чином після двох турів, в турнірній таблиці "Динамо" посідає перше місце з шістьма очками. За для того щоб посісти перше місце в своїй групі киянам необхідно в останньому матчі групового турніру принаймні не програти клубу "Регар Тадаз".


"Динамо" – "Шамкір" – 3:0
Голи: Боднар 15, Хацкевич 40, Гавранчіч 53

Динамо: Рева, Ващук, Чернат, Боднар, Шацких, Несмачний, Хацкевич, Гусін, Пеєв, Гавранчич, Кардаш
На заміну в другому таймі виходили: Філімонов, Белькевич, Ідахор, Головко, Венглинський, Гіоане, Серебренніков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування