Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віталій Кличко зустрінеться з Льюїсом замість Тайсона?

Середа, 23 січня 2002, 11:00
Якщо засідання Атлетичної комісії штату Невада, прийме рішення щодо психічної неспроможності Майка Тайсона брати участь в поєдинку з Льюїсом 6 квітня, то автоматично українець Віталій Кличко, стає претендентом номер 1 на проведення бою за звання чемпіона світу за версією WBC з англійцем.

Відзначимо, що Віталій Кличко повинен був зустрітися з переможцем саме поєдинку Льюїс-Тайсон, проте якщо "Залізного Майка" визнають психічно неврівноваженим, то у Віталія, відповідно, з'являться шанси позмагатися з Люїсом за чемпіонське звання набагато раніше, оскільки в рейтингу WBC, українець посідає другу сходинку відразу за скандально відомим американцем.

Причиною такого несподіваного рішення може стати поведінка Майка Тайсона . Цього разу Тайсон продемонстрував всім свої проблеми з головою, на прес-конференції майбутнього поєдинку між ним та Льюїсом, яка до речі так і не відбулася.

На початку самої "пресухи" Тайсон вже традиційно "викинув" черговий номер, зав'язавши бійку спочатку з охоронцем Льюїса, а потім і з тими хто був в межах розмаху його рук.

Тайсон спробував накинутися на Льюїса, коли останній йшов до свого місця на прес-конференції. Один з охоронців Льюїса встиг встати між "ворогуючими сторонами", за що отримав від Тайсона удар з лівої руки.

 
 
У штовханині, яка зав'язалася, постраждав і президент WBC Хосе Сулайман, якого збили з ніг. До того ж отримали стусанів від обох сторін бійки і деякі репортери, які своєчасно не залишили місце бойових дій.

Прес-конференцію довелося відмінити, і дата зустрічі двох боксерів офіційно так і не була озвучена. Але Тайсон після закінчення інциденту заявив, що у всьому винен охоронець Льюїса, який його штовхнув, а він лише прийшов на прес-конференцію, щоб вкотре довести, що він нікого не боїться, і нікому не вдасться його залякати. Льюїс же відзначив, що комісія повинна розібратися в цьому інциденті.

А телекомпанія Сі-бі-ес повідомила, що проведення поєдинку взагалі зноходиться під питанням, оскільки Тайсона знову хочуть записати до клієнтів психіатричної лікарні. Проте, не виключено, що це чергове шоу боксерів, задумане для того, щоб підвищити і так справжній бум навколо майбутнього бою.

За інформацією РІА Новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування