Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рабінович став Кацманом

Четвер, 24 січня 2002, 12:51
Головний редактор тижневика "CN-Столичные новости" Володимир Кацман заявив про те, що на час виборів, як кандидат в депутати від блоку "Райдуга" і Зелені Екологи" (він № 5 в цьому списку), йде зі своєї посади.

Прес-служба видавничого будинку повідомляє, що на час відпустки Кацмана обов'язку головного редактора тижневика виконуватиме президент видавничого будинку Вадим Рабінович.

Володимир Кацман з цієї нагоди звернувся "до співробітників ЗМІ, колег-журналістів".

"Шановні колеги! Звертаюся до вас із закликом зробити те, що від вас залежить, щоб грядущі вибори 2002 пройшли чесно і демократично, щоб засоби масової інформації сприяли, а не заважали перемозі закону і рівності можливостей", починає своє звернення Кацман.

Він пояснює, що покидає свою посаду у зв'язку з тим, що він затверджений у виборчому списку одного блоку, документи якого вже надійшли для реєстрації до Центральної виборчої комісії.

Кацман вважає, що "обов'язки кандидата в депутати з морально-етичної точки зору і за кодексом журналістської честі не дозволяють впливати на ті засоби масової інформації, до яких я причетний за безпосереднім місцем роботи і з якими дружу".

"Залишаю за собою на цей період право журналістської роботи в ЗМІ як автор. Закликаю всіх журналістів, всіх учасників передвиборчого процесу наслідувати мій приклад, щоб довести конкретними діями, що в Україні завжди були і є журналісти, яким не байдужа доля країни, які цінують журналістську честь і власне ім'я".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: