Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Останніми подали списки есдеки, жінки та Ющенко

П'ятниця, 25 січня 2002, 18:08
Документи на реєстрацію партійних списків подали до Центрвиборчкому вже 12 партій і 8 блоків, повідомив в інтерв'ю журналістам голова ЦВК Михайло Рябець.

Зокрема, останніми подали документи СДПУ(О), Всеукраїнське політичне об'єднання "Жінки за майбутнє", Селянська партія України, Всеукраїнська партія "Нова сила", виборчий блок "Народний Рух України", блок "Наша Україна", Ліберальна партія України (об'єднана).

Рябець також повідомив, що на даний момент у 49 одномандатних округах зареєстровано 209 кандидатів - 103 від політичних партій і 106, що самовисунулися.

Всього за даними ЦВК провели з'їзди і затвердили партійні списки 42 партії і блоки.

Центрвиборчком України зареєстрував четвертий партійний список - Народної партії вкладників і соціального захисту. З 39 претендентів, внесених до списку, ЦВК зареєстрував 26 кандидатів у народні депутати.

ЦВК також ухвалив рішення про припинення розгляду заяв виборчого блоку партій "Райдуга" і Зелені екологи", про реєстрацію їх партійного списку, врахувавши рішення Печерського міського суду Києва.

Як повідомив член ЦВК Микола Рибачук, 23 січня суддя Печерського міського суду ухвалив рішення припинити дію рішення з'їзду блоку "Райдуга" і Зелені екологи" про затвердження партійного списку.

ЦВК повернеться до розгляду заяви блоку після розгляду скарги лідера Зеленої партії України Сергія Дубаса на дії лідера екологічної партії "Захист" Михайла Гуцола. До блоку "Райдуга" і Зелені екологи" ввійшли Всеукраїнська партія світу і єдності, Партія пенсіонерів, і екологічна партія "Захист".

Раніше ЦВК зареєстрував партійні списки КПУ Російського блоку і Компартії (оновленої). Планується, що у суботу ЦВК зареєструє партійний список Соцпартії. Під номером 15 у списку стоїть екс-майор держохорони Микола Мельниченко.

Інтерфакс-Україна-Вибори

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування