Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК припинив реєстрацію блоку "За Ющенка!"

Четвер, 31 січня 2002, 15:50
ЦВК України припинив розгляд заяви блоку "За Ющенка", лідером якого є народний депутат Олександр Ржавський, про реєстрацію партійного списку до розгляду Шевченківським місцевим судом Києва скарги Віктора Ющенка. Таке рішення було прийняте на засіданні ЦВК у четвер.

Як повідомив секретар ЦВК Ярослав Давидович, Ющенко звернувся до суду зі скаргою на дії блоку "За Ющенка!", оскільки вважає, що блок порушив його законні права та інтереси.

28 січня Шевченківський суд ухвалив постанову припинити виконання рішення з'їзду блоку "За Ющенка!" про своє створення і затвердження партійного списку до розгляду скарги Ющенка.

До блоку ввійшли Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина родина", Всеукраїнська чорнобильська народна партія "За добробут і соціальний захист народу", Слов'янська партія і Партія вільних селян і підприємців України.

На засіданні ЦВК також розглянув повторно подані документи на реєстрацію кандидатів за партійними списками і зареєстрував 25 кандидатів за списком блоку Юлії Тимошенко, у тому числі Степана Хмару (№10), 21 кандидата – за списком Партії зелених і 14 кандидатів - блоку "За єдину Україну", у тому числі Сергія Бубку (№12).

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: