Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

14 лютого полтавські закохані отримали у подарунок Ющенка

П'ятниця, 15 лютого 2002, 11:18
Увечері 14 лютого лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко дав інтерв’ю у прямому ефірі на полтавському радіо та на телебаченні приватної ТРК "ЮТА-ТБ", повідомляє прес-служба блоку.

Запитання полтавців стосувалися переважно його сім’ї та захоплень, а також його відносин з місцевою владою. Ющенко зазначив, що за часів його прем’єрства жодних конфліктів з полтавським губернатором Євгеном Томіним не було. Тому його дивує зміна позиції влади щодо нього, адже Ющенкові було відмовлено в ефірі на обласному телебаченні й радіо. Під час прямого ефіру на студію зателефонував житель Полтавщини, який від імені жителів області вибачився перед Ющенком за дії влади.

Третій день туру - день Святого Валентина - Ющенко завершив на дискотеці "Браво", де привітав молодих людей зі святом, побажавши їм щастя та любові. Ющенко поводився легко й невимушено, роздавав автографи, охоче приймав запрошення молодих дівчат до танцю.

У розмові з молодими людьми Ющенко зазначив, що йому подобається дискотека та спілкування з молоддю, котра вбирає від попередніх поколінь усе найкраще. Він зазначив, що його музичні смаки змінювалися протягом життя – змолоду любив естраду, потім віддавав перевагу класиці, а тепер слухає народні пісні та музику. За браком часу музику слухає переважно в автомобілі.

У четвертий день туру - 15 лютого - лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко перебуватиме у Полтавській та Кіровоградській областях. У першій половині дня він відвідає Кременчук, потім відбуде до Кіровоградської області, побуває у Світловодську, Олександрії, Знаменці та Кіровограді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування