Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Делегацію Олбрайт Мороз розсмішив розповіддю про PR "За єдУ"

Субота, 16 лютого 2002, 18:00
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз передав керівникові Національного демократичного інституту США (NDI), екс-держсекретарю США Мадлен Олбрайт перелік порушень, зафіксованих соціалістами в ході підготовки до виборів, з жовтня 2001 року до кінця січня 2002 року.

В ході дискусії обговорено проблеми виборчої кампанії СПУ та головні заходи владного ресурсу в боротьбі з соціалістами. Серед головних антидемократичних явищ Мороз відзначив використання ЗМІ для реклами пропрезидентських партій і блоків та інформаційну блокаду навколо опозиційних сил на телебаченні.

З гумором члени делегації США сприйняли повідомлення про те, що в своїй рекламній кампанії блок "За Єдину Україну" наголошує, що є спонсором показу зимової олімпіади в Солт-Лейк-Сіті (США), яка транслюється на державному телеканалі УТ-1.

В ході бесіди також було порушено питання стану взаємин СПУ та Компартії України. Мороз охарактеризував їх як конкурентні, оскільки обидві партії розраховують на багато в чому схожий електорат. "Враховуючи розклад політичних сил в Україні, соціалісти розраховують отримати голоси виборців, які раніше традиційно голосували за комуністів", - сказав він.

Лідер СПУ подякував NDI США за навчання активу соціалістів впродовж передвиборчого періоду.

Зустріч з Олбрайт відбулася на її прохання, зауважують у прес-службі СПУ. Раніше Мороз передав перелік порушень заступнику Держсекретаря США Полі Добрянські.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування