Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОДАТКІВЦІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПЕРЕВІРКУ ОБКОМУ

Середа, 20 лютого 2002, 15:39
Податкова міліція продовжує перевірку в інтернет-виданні Obkom.net незважаючи на заяви про начебто помилковий обшук в його офісі. Більше того, як повідомив УП головний редактор видання Олексій Миронов, податківці відмовляються повертати вилучену під час обшуку техніку.

Після ранкової заяви прес-радника податкової міліції ГПАУ Олексія Вознюка про те, що обшук в офісі видання був проведений помилково, Миронов і його колеги попрямували до управління податкової міліції Києва, щоб дізнатися, коли буде повернено техніку і документи.

Журналісти безуспішно прочекали біля офісу міської податкової служби 40 хвилин. За словами Миронова, Олексій Скворцов, який керував напередодні обшуком, коли дізнався від них про подану заяву на ім'я генерального прокурора Михайла Потебенька з проханням розібратися в ситуації, "зник з робочого місця".

Співробітник прес-служби податкової міліції Києва, який вийшов до журналістів "Обкому", повідомив, що перевірка продовжується, і техніку ніхто повертати не буде, повідомляє Інтерфакс-Україна.

В ситуації, що склалася, Миронов збирається відкликати подану 14 лютого заяву з проханням звільнити його від посади директора ТОВ "Обком", головного редактора видання Obkom.net, зареєстрованого як інформаційне агентство.

Він також повідомив, що один з авторів видання Сергій Сухобок, що знаходився під час обшуку в офісі "Обкому", збирається звернутися до суду за фактом нанесення йому моральних збитків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: