Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський тримає у таємниці вартість сніданку з Бушем

Четвер, 21 лютого 2002, 13:45
Лідер виборчого блоку "Команда озимого покоління" Валерій Хорошковський метою своєї нещодавньої поїздки до США називає бажання "послухати досвідчених партнерів в реалізації правої ідеології". Візит в Сполучені Штати був пов'язаний з "роботою на майбутнє", адже, за його словами, він "безумовно" буде створювати праву політичну партію в Україні.

Хорошковський протягом тижневого візиту до США провів ряд зустрічей в орієнтованих на Республіканську партію дослідницьких центрах: Міжнародному республіканському інституті (IRI), Фонді Heritage і інституті CATO.

Валерій Хорошковський відмовився відповідати на питання про вартість запрошення на "Молитовний сніданок", в якому брав участь президент США Джордж Буш. "Зверніться з цим питанням, а також з тим, чи платив я взагалі, до конгресмена Боба Шейфера, який запросив мене", - відповів лідер "озимих" на зустрічі з пресою у четвер.

Він також зазначив, що у нього не було особистого контакту з президентом США.

За даними УП, участь у "Молитовному сніданку" коштує доволі дорого (тисячі доларів) і можлива лише за рекомендації поважної особи з американського істеблішменту.


УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування