Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко обрав Донецьк. Тому "відмовився" від дебатів з Медведчуком

Понеділок, 25 лютого 2002, 22:31
Віктор Ющенко відмовився від участі у запланованих на 27 лютого радіодебатах у прямому ефірі з лідером СДПУ(О) Віктором Медведчуком. Про це з посиланням на "співробітників радіо "Свобода" повідомила в понеділок ввечері прес-служба СДПУ(О). Інформація есдеків, отримана електронною поштою, була помічена словом "Повідомлення!!!"

Водночас, як з'ясувала УП в прес-службі "Нашої України", участь Ющенка у дебатах 27 лютого є неможливою через його відсутність у цей день в Києві: "Віктор Андрійович о 8 годині ранку у вівторок, 26 лютого, вирушає у великий тур дуже важливими регіонами України. Він має відвідати Луганську, Донецьку, Дніпропетровську, Запорізьку області та Одесу. До Києва повернеться не раніше 5 березня".

"Ми робимо дуже великий акцент на регіони, - повідомили у блоці Ющенка, - оскільки там існує інформаційний вакуум щодо "Нашої України".

У прес-службі також зазначили, що цей тур був "давно спланований", у "жорсткому графіку" лідера "Нашої України" передбачено по 5-6 зустрічей з виборцями на день, прес-конференції, а також теле- і радіоефіри.

Власне 27 лютого Ющенко буде перебувати у Донецьку.

Прес-служба "Нашої України" також звернула увагу на необхідність попередньо узгоджувати питання дебатів з обома учасниками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування