Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вороги Ющенка і після виборів будуть собаками

П'ятниця, 1 березня 2002, 21:59
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко переконаний, що після виборів його відносини з політичними опонентами не зміняться. "Вони виливають на "Нашу Україну" компромат і намагаються зробити з цього шоу. Це стиль їхнього життя, як, зрештою, і тіньова економіка та тіньова політика", - заявив Ющенко у п'ятницю в Маріуполі.

"Собаки брешуть, а караван іде", - згадав приказку Ющенко і додав, що "Наша Україна" – за будь-яких умов іде".

На переконання лідера "Нашої України", такими методами діють політичні сили, які мають сумнівні рейтинги та будують свої виборчі кампанії на використанні чорного піару, повідомляє прес-служба блоку.

Ющенко вважає, що негатив, який виливають опоненти на блок "Наша Україна", є "своєрідною формою визнання" потужної політичної сили. "Як не старалися опоненти, "Наша Україна" залишається блоком №1 у виборчому процесі 2002 року".

Перебуваючи у Маріуполі, Ющенко висловив переконаність у необхідності "вгамувати й закликати до порядку" владу міста. "Я ще не бачив такого ставлення влади до людей. Є речі, які мене дуже непокоять", - наголосив він.

Він навів приклади втручання влади у виборчий процес, зокрема щодо блоку "Наша Україна". Так, за його словами, універмаг, де розташована громадська приймальня блоку, збираються зачинити пожежні. Після початку зустрічі з виборцями в кінотеатрі "Союз" у залі було вимкнуто світло, і спілкуватися довелося при свічках. Зустріч з мером Маріуполя, що планувалася на волейбольному турнірі, через якусь несподівану аварію не відбулася.

Читайте також:

Тимошенко пропонує Ющенку та Морозу "поділити" мажоритарників

Головні суперники Медведчука – "Наша Україна" та КПУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування