Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція добиває "За єдУ" адмінресурсом. Вашингтонським і брюссельським

Вівторок, 12 березня 2002, 11:03
Опоненти звинувачують блок "За єдину Україну!" у використанні адміністративного ресурсу, оскільки "реальних мотивів для критики не існує", заявляє віце-прем'єр Володимир Семиноженко, який є лідером Партії регіонів, що входить до блоку влади.

"Судіть самі: нашу програму не покритикуєш, професійність людей, які входять до об'єднання, також поза сумнівами, а треба ж за щось лаяти! І ось знайдена така псевдотема – адмінресурс. Нас звинувачують в його використанні, тому що більше немає в чому звинуватити", - сказав він в інтерв'ю тижневику "Столичные новости", опублікованому у вівторок.

При цьому Семиноженко зазначив, що критика на адресу блоку – "відвернення уваги виборців від того факту, що деякі опозиційні блоки використовують адмінресурс інших країн". "Це добре простежується за явних симпатій з боку тих спостерігачів, представників міжнародної громадськості, які приїжджають в Україну і починають критикувати наш блок, одночасно явно симпатизуючи опозиційним коаліціям", - заявив він.

"Сьогодні Україна перебуває в нехорошій ситуації, коли йдеться, за великим рахунком, про тиск на країну і на вибори з боку різних міжнародних організацій, - сказав Семиноженко. - А те, як зараз лихословлять деякі соціологи, що публікують опитування, де стверджується, що з самого початку наші рейтинги не були "надхмарними", нехай це залишиться на совісті цих людей".

Лідер Партії регіонів також відкинув інформацію про те, що керівники деяких підприємств змушують співробітників голосувати за блок під загрозою звільнення з роботи. "Головною зброєю коаліції є не загрози, навпаки - ми чуємо їх від інших об'єднань. А ось для України дійсно існує реальна небезпека, у разі перемоги інших блоків. Уявіть собі склади уряду, сформовані конкуруючими блоками! Краще далі цю тему не продовжувати", - заявив Семиноженко.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування